Продукти и услуги

ХОРИЗОНТАЛНИ И ВЕРТИКАЛНИ БАЛИРАЩИ ПРЕСИ

Представители сме на френската фирма SACRIA -  производител на вискокачествени преси за балиране на отпадъчни материали - хартия, пластмаса, стреч-фолио, алуминий и др. Голямото разнообразие от хоризонтални или вертикални варианти, както и различната големина и сила на притискане на машините, осигуряват приложението им в различни индустриални отрасли. Пресите са компактни, лесни за употреба и гарантират надеждна и безпроблемна експлоатация.

Предимства:

ИНДУСТРИАЛНИ ДЕТЕКТОРИ ЗА МЕТАЛ

Предлагаме богата гама детектори за метал и сепаратори, които намират широко приложение в различни сфери на промишлеността: хранително-вкусовата, месопреработвателната, производството на изделия от пластмаса и др.

Детекторите са немски, на фирма MESUTRONIC. Отличават се с ефикасност, компактност, лесна употреба и гарантират отличен резултат.

ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО

Търговски представители сме на немската фирма Neue Herbold, производител на широка гама машини и съоръжения за преработка на пластмаса и други остатъчни материали. 

От стандартно изпълнение, през индивидуални решения, до цялостни поточни линии за преработка - всичко това, съчетано с 21 години опит и 40 представителства в целия свят.

Фирма Neue Herbold произвежда:

СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ

Предлагаме на Вашето внимание богата гама слънцезащитни продукти.

  • ЖАЛУЗИ
  • КАПАЦИ
  • ФАСАДНИ ЩОРИ
  • ПЕРГОЛИ И СЕННИЦИ

Те придават висока естетическа стойност на всяка сграда, балкон и градина, благодарение на различните си форми, размери и изпълнение. Могат да бъдат изпълнени с подвижни или фиксирани ламели, да се задвижват ръчно или моторизирано. Така ние Ви предлагаме низ от възможности,  за да намерите индивидуално решение за всеки Ваш проект.

Bosig

Продукти за фасади, прозорци, уплътнения и ремонти

Предлагаме висококачествени, на фирма Bosig – Германия – продукти за фасади, прозорци, уплътнения и ремонти. Всички те са изключително лесни за работа, спестяват време и средства и имат отлични термоизолационни и уплътняващи свойства. Сертифицирани са и отговарят на изискванията на Европейските стандарти.

Продукти на Bosig – Германия за фасади, прозорци, уплътнения и ремонти

Herrayma

Обков от неръждаема стомана

Oбков от неръждаема стомана AISI 316Представители сме на испанска фирма, лидер на пазара за производство на обков от неръждаема стомана AISI 316 повече от 25 години.

Предлагаме продуктово разнообразие на обков за WC кабини, душ прегради и писоарни прегради.

FunderMax

HPL плоскости

Представители сме на австрийската компания FunderMax, лидер в производството на HPL плоскости. Предлагаме висококачествен строителен продукт с изключителна устойчивост, произвеждан съгласно стандарта EN 438-6 тип ЕDF. Плоскостите се предлагат в различни размери, дебелини и декори.

Характеристиките им ги правят подходящи за дълготрайна употреба на различни места – във фасади, тераси, парапети, също така за мебели, пейки, слънцезащити и др. Могат да бъдат използвани за различни интериорни облицовки, както и за направа на санитарни преградни стени и WC кабини.

Има варианти и за индивидуален декор, ограничаван само от Вашето въображение.